Lucie Königová: „Děti jsou mými největšími učiteli.“

Jestli chceme udělat svět trochu hezčím místem k žití, máme jedinou možnost. Pracovat na sobě a tak uzdravovat svou duši, vztahy k blízkým a potažmo společnost. Jít příkladem a inspirovat sami sebou :) Jiná cesta ke změně není. V tom se jednoznačně shodnu s Lucií, mou dlouholetou koučkou, kamarádkou a mámou, která (mimo milionu dalších aktivit :)) vydala bestseller o rodičovství.


23.01.2020        Rubriky: Maminkování, Osobní rozvoj, Příběhy, Názory

Můj život „před“ a „po Lucii“

Česká holka, která na mateřské vybudovala milionovou firmu a dětský domov. Když se to takhle řekne, zní to hezky. Ale co za tím stálo a stojí, jakými duševními kotrmelci si procházím a jak sama na sobě pracuju, protože jestli je něco setsakra těžké, tak (z)měnit sama sebe… To moc lidí neví. Lucie to ví moc dobře.


22.01.2020        Rubriky: Maminkování, Podnikání, Osobní rozvoj, Názory

3 životní dary, co mi dala máma (s tátou)

Ať už na sobě zkusíte jakoukoli terapii nebo sebe-rozvojovou techniku, připravte se na to, že objevíte to, co před nějakou stovkou let věděl už strejda Freud: „Všechno se to podělalo v dětství.“ Sáli jsme informace o světě kolem nás jako houby, nekriticky jsme přejímali názory nejbližšího okolí a v podvědomí si vytvořili přesvědčení, která pak formovala náš život.


06.12.2017        Rubriky: Maminkování, Osobní rozvoj



Na našem webu používáme a zpracováváme cookies. Tím, že stránku využíváte, s tím uvádíte svůj informovaný souhlas. V případě nesouhlasu je bohužel nutné, abyste web opustili. Děkuji za pochopení. S úctou, Michaela Gautam